Nigella IT
Voor een effectieve samenwerking in de gezondheidszorg
Nigella IT is actief in de medische hulpmiddelenmarkt en ontwikkelt, implementeert en onderhoudt automatiseringsoplossingen voor een keur aan bedrijven en instellingen die te maken hebben met medische hulpmiddelen. Het bekendste product is “Bever” een informatiesysteem met meer dan 33.000 in Nederland verkrijgbare medische hulpmiddelen. De databank heeft een historie van meer dan 20 jaar en in die tijd heeft BeverOnline zich ontwikkeld tot de meest complete gegevensbank in Nederland met dagelijks bijgewerkte productinformatie.

Bever

Bever is een informatiesysteem met meer dan 33.000 in Nederland verkrijgbare medische hulpmiddelen en is voortgekomen uit de behoefte tot standaardisering. Bever is de meest complete databank in Nederland met dagelijks bijgewerkte informatie: gestandaardiseerd, onafhankelijk, objectief, overzichtelijk en niet commercieel. 
De producten worden opgenomen ten behoeve van onze klanten en voorzien van informatie, coderingen, eigenschappen en afbeeldingen. Relevante productinformatie wordt rechtstreeks verkregen van de fabrikanten van de hulpmiddelen.  

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op www.BeverOnline.nl
Gaat de belangstelling verder dan alleen een kijkje nemen: abonneren is een optie. Een demo-versie nemen van BeverOnline is een mogelijkheid om de gegevensbank nader te leren kennen, alvorens een definitief abonnement af te sluiten.

Neem hiervoor gerust contact met ons op. Wij informeren u graag nader over BeverOnline en de mogelijkheden.

Diensten

Nigella IT bouwt actief aan de automatiseringsweg binnen de Medische Hulpmiddelenmarkt.
Wij bieden onder andere:

BeverOnline, de online versie van de onafhankelijke databank Bever, met op dit moment meer dan 33.000 producten gedocumenteerd. De gegevensbank is uniek en wordt in de markt gezien als toonaangevend. Abonnees kunnen te allen tijde inloggen en de door hen gewenste informatie vergaren. 

BeverOpMaat
, maatwerk van contentbeheer tot totale e-business trajecten eventueel gekoppeld aan een declaratiesysteem. De klant kiest uit een scala van gegevens uit Bever, die vervolgens op maat aangeleverd worden, geïntegreerd in de eigen applicatie en met een maandelijkse update in een formaat.

Webservices, Bevergegevens in webshop of apotheek bestelsysteem, geïntegreerd in uw eigen applicatie met een dagelijkse update en een interface Op Maat.

Fotoservices, productfotografie, waarbij producten optimaal worden vastgelegd, zodat het aangeleverde materiaal, zowel geschikt is voor webshop als voor drukwerk.

Ook denkt en werkt Nigella IT actief mee aan het ontwerpen van zorgplannen.

Wilt u gebruik maken van een van de vele diensten van Nigella IT, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en opties die geboden worden.

Contact

Bent u na het lezen van onze site geïnteresseerd in een of meerdere diensten van Nigella IT, neem dan contact met ons op.
Wij zijn dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren.


Enquête informatiebehoefte voor medische hulpmiddelen

In de publiciteit en in de markt heeft Nigella IT de behoefte naar informatie over medische hulpmiddelen voor consumenten en professionals opgemerkt. Nigella IT wil deze behoeften onderzoeken en in kaart brengen.

Om de wensen inzichtelijk te krijgen, heeft Nigella IT een enquête opgesteld. In deze enquête worden vragen gesteld over uw situatie en worden vragen gesteld waarmee u kunt aangeven in welke mate u geïnteresseerd bent in dergelijke informatie. Het invullen van de enquête zal niet langer dan 5 minuten in beslag nemen.

Om een representatief beeld te krijgen, is het noodzakelijk om een ruim aantal ingevulde enquêtes retour te ontvangen. Hiervoor hebben we uw hulp nodig! Maak uw wensen en behoeften kenbaar via deze enquête en laat uw mening ertoe doen. Onderaan dit scherm kunt u de enquête terugvinden of u kunt de enquête hier vinden.

Stuurt u gerust de link van de enquête door aan geïnteresseerden in uw omgeving.

Aan de hand van de reacties worden de resultaten geanalyseerd. Vervolgens wordt bekeken hoe we een passende, bruikbare en mooie oplossing kunnen realiseren.

Alvast bedankt voor uw reactie