BeverOnline, Nigella IT’s meest bekende product om onze medische hulpmiddelendatabank te raadplegen krijgt deze maand meer dan een nieuw gezicht.

Wie op maandag 23 november inlogt ziet direct dat BeverOnline een ‘make-over’ heeft ondergaan, maar net zo vertrouwd oogt als voorheen. Dat de opmaak van pagina’s, filterfuncties en uitvoeringsacties flink onder handen zijn genomen, maar dat het zoeken naar productinformatie onveranderd intuïtief verloopt. In het oog springende wijzigingen betreffen onder andere:

  • de eigentijdse kleurstelling en lettertype
  • meer tekst per regel, minder regels tekst
  • in ‘minder dan een muisklik’ naar je informatiedoel dankzij drop-down menu’s en opengewerkte filters
  • aanvinken van het filter volstaat voor snel zoekresultaat
  • weergave van- en wisfunctie van gekozen filters voor overzicht en zoekgemak

Wat niet wijzigt maar wat dagelijks substantiële impact heeft op ‘BeverOnline’ is de manier waarop onze collega’s ‘contentspecialisten’ hun marktkennis en productdeskundigheid toepassen bij het verwerken en verrijken van productinformatie. Hierdoor blijft onze onafhankelijke databank dagelijks ‘up to date’ en breidt zij verder uit.

‘Last but not least’ hebben we aandacht geschonken aan de schaalbaarheid. BeverOnline is nu ook geschikt voor gebruik via mobile devices.

Ga voor meer informatie over onze informatiedienst(en) naar www.beveronline.nl. Heeft u vragen, vul dan het contactformulier in of bel ons direct.