In BeverOnline kan op verschillende manieren gezocht worden naar een product of een groep van producten. Eén van die mogelijkheden is zoeken via productgroepen:

Er zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd in deze productgroepen, waar we u graag over informeren. Door deze wijzigingen is het mogelijk om in BeverOnline sneller het gewenste product te vinden via de productgroepen. Deze wijzigingen hebben géén invloed op de kenmerken die geregistreerd zijn in de medische hulpmiddelendatabank. Voor gebruikers van BeverOnline Webservice of BeverOpMaat Kenmerken bestanden verandert er niets.

Toediening

De productgroep ‘Infusie en injectie’ is hernoemd naar ‘Toediening’. In deze productgroep worden alle mogelijke toedieningen teruggevonden: infusie, injectie, maar ook toediening van enterale voeding.

Enterale voeding

Voorheen bestond er de productgroep ‘Enterale voeding & toediening’. Door de verplaatsing van de toediening naar de productgroep ‘Toediening’, is deze productgroep hernoemd naar ‘Enterale voeding’.

Verbandkleding

Verbandkleding is een nieuwe productgroep. In het verleden werden de producten die hiertoe behoren teruggevonden bij de productgroep ‘Verpleging’.