Assortimentsoverzicht

De medische hulpmiddelendatabase BeverOnline van Nigella IT bevat ±40.000 medische hulpmiddelen. Dagelijks komen hier nieuwe producten bij en wordt de database bijgewerkt. Deze producten worden voorzien van onder andere productinformatie, gebruiksadvies, kenmerken en afbeeldingen. Alle informatie wordt op een objectieve, onafhankelijke, niet-commerciële en gestandaardiseerde manier verwerkt. Ook uw producten zijn opgenomen in onze database.

Jaarlijks vraagt Nigella IT aan de fabrikanten en leveranciers een actueel assortimentsoverzicht op, om zo het opgenomen assortiment in BeverOnline te controleren.

Toepassing medische hulpmiddelendatabase in de markt

De toepassing van BeverOnline in de markt is breed. De database wordt ingezet als informatiebron voor productinformatie en gebruiksadviezen en er kan ook gezocht worden op alternatieven. Informatie uit BeverOnline wordt naar de markt gedistribueerd via de BeverOnline website, BeverOpMaat producten en de BeverOnline Webservices.  Zo’n 85% van de online platforms op het gebied van medische hulpmiddelen zijn voorzien van onze content. Nigella IT verwerkt gemiddeld 1 miljoen aanvragen per dag.

Specifieke informatie uit BeverOnline wordt toegepast in het declaratieproces, waarvoor GPH coderingen en kenmerken worden onderhouden. Zo kunnen bijvoorbeeld zorgverzekeraars op basis van kenmerken aangeven hoe een clusterindeling er uit moet zien. Vervolgens onderhoudt Nigella IT deze indeling en zorgt ervoor dat producten in de juiste clusters worden ingedeeld. Hiermee is het toekennen van clusters aan artikelen grotendeels geautomatiseerd en geobjectiveerd. Het is daarom belangrijker dan ooit dat uw producten correct zijn opgenomen in onze database. Er zijn verzekeraars die dit als voorwaarde voor vergoeding noemen in hun contracten.

BeverOnline wordt geraadpleegd en toegepast door de gehele medische hulpmiddelenmarkt. Denk hierbij aan fabrikanten, zorgverleners en andere professionals, hulpmiddelenleveranciers, medische speciaalzaken, groothandels, zorgverzekeraars en apotheken.

Voordeel voor u als fabrikant of leverancier

Wij willen u als fabrikant/leverancier zo goed mogelijk van dienst zijn. Uw producten worden kosteloos opgenomen in de database; Nigella IT streeft er naar om compleet te zijn. Door productinformatie bij Nigella IT aan te bieden, kunnen we uw producten verwerken. Bij aanvullende vragen nemen we contact met u op. Daarnaast ontvangt u een gratis toegang tot de website www.beveronline.nl waarmee u uw eigen assortiment kunt inzien en indien nodig correcties aan ons kunt doorgeven. Ook nieuwe producten kunt u via www.beveronline.nl aanmelden. De informatie over uw producten wordt beschikbaar gesteld aan de klanten van Nigella IT. Zo worden uw producten automatisch ontsloten via de eerder genoemde toepassingsmogelijkheden.

Assortimentsoverzicht

Door u nu om een assortimentsoverzicht te vragen, zijn wij in staat om de BeverOnline database nog eens extra te controleren. Op deze manier bent u er zeker van dat uw assortiment gecontroleerd en bijgewerkt is.

Hoe ziet het assortimentsoverzicht eruit?

Een overzicht van uw artikelen met zo veel mogelijk gegevens, denk aan:

  • Z-index code
  • Artikelnaam
  • Verpakkingsinhoud
  • Advies inkoopprijs (B2B) excl. en/of incl. BTW
  • Advies verkoopprijs (B2C) excl. en/of incl. BTW
  • BTW-tarief
  • Artikelnummer
  • EAN code
  • GPH code

Nigella IT ontvangt het assortimentsoverzicht bij voorkeur in een Excel-bestand. U kunt deze sturen naar MDM@nigella.nl.

Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij graag van u. U kunt ons dan ook bereiken via MDM@nigella.nl, of telefonisch op werkdagen tussen 8.30 -17.00 uur via het telefoonnummer 045-5441005.