Zoals in de vorige nieuwsbrief vermeld, is informatie van BeverOnline geïntegreerd in CGM Apotheek. Hiermee heeft u direct vanuit uw CGM Apotheek systeem toegang tot informatie over medische hulpmiddelen. Als introductie wordt de BeverOnline Plug-in gedurende de demoperiode kosteloos beschikbaar gesteld.

Deze demoperiode zou één maand duren, maar wordt verlengd tot 1 september 2016. Op deze wijze heeft iedereen, ondanks de zomerperiode, de mogelijkheid om gebruik te maken van deze Plug-in.

Kijk op de website voor de veel gestelde vragen over de BeverOnline Plug-in t.b.v. CGM Apotheek

Na het verstrijken van de demoperiode is een licentie nodig voor toegang tot de Plug-in. Wilt u blijven beschikken over productinformatie via BeverOnline, dan kan dat in een paar klikken. Zodra de demoperiode verstreken is, wordt bij het openen van de Plug-in het aanvraagformulier voor een licentie getoond. Vul de gevraagde velden in en klik op ‘downloaden’. De overeenkomst wordt nu als PDF op uw scherm getoond. Druk deze overeenkomst af en retourneer deze ondertekend naar Nigella IT. Dit mag per post naar: Patersplein 24, 6351EW in Bocholtz of per email naar info@nigella.nl.

Nigella IT zal binnen 24 uur na het ontvangen van de ondertekende overeenkomst de toegang voor u in orde maken. De jaarlijkse abonnementsbijdrage voor de BeverOnline Plug-in bedraagt € 270,-, incl. 20% jaarlijks abonnementsbijdrage voor CGM. (prijspeil 2016, excl. BTW).