Fabrikanten

Nigella IT werkt samen met alle fabrikanten die in Nederland producten op de markt brengen die passen binnen de productgroepen die Nigella IT onderhoudt. Deze producten worden opgenomen in de medische hulpmiddelendatabank. De fabrikant levert de productinformatie rechtstreeks aan Nigella IT of wordt benaderd door Nigella IT bij de introductie van een nieuw product. Productinformatie wordt door de fabrikant aan Nigella IT doorgegeven, waarna Nigella IT aan de slag gaat om het product op te nemen in de database. Dit alles gebeurt in goed overleg met de fabrikant.

Een fabrikant waarvan producten opgenomen zijn in de medische hulpmiddelendatabank, ontvangt van Nigella IT kosteloos een zogenaamde ‘fabrikantentoegang’. Met deze toegang heeft de fabrikant ten allen tijde toegang tot de medische hulpmiddelendatabank via de website www.beveronline.nl en kan hiermee zijn eigen producten bekijken, nieuwe producten aanmelden en eventuele correcties doorgeven aan Nigella IT.

Fabrikanten kunnen kiezen voor een licentie op de medische hulpmiddelendatabase, waarmee ze toegang hebben tot de gehele database. Ze kunnen hiermee hun marktbeeld compleet maken en houden de nieuwe ontwikkelingen in de gaten. De fabrikant kiest hierbij voor een BeverOnline of een BeverOnline Plus abonnement.

Om hun klanten zo snel mogelijk wegwijs te maken in hun assortiment, maken fabrikanten gebruik van productenwizards van Nigella IT. Hiervoor wordt de Zorgplan module module ingezet. Samen met de fabrikant wordt gekeken naar het assortiment en de meest effectieve inzet van de productenwizard via dit product. Deze is eenvoudig te integreren in de website van de fabrikant of in het systeem van derden.

Samenwerkingsverbanden met fabrikanten vindt Nigella IT erg belangrijk. Nigella IT volgt de ontwikkelingen op het gebied van medische hulpmiddelen op de voet, zodat de producten van fabrikanten op de juiste manier, met de juiste informatie getoond worden in de medische hulpmiddelendatabank. Er vind geregeld overleg plaats met de fabrikanten. Daarnaast staat Nigella IT graag voor de fabrikanten klaar om met hen van gedachten te wisselen.

Toegepaste producten of diensten van Nigella IT door fabrikanten:

  • BeverOnline
  • BeverOnline Plus
  • Zorgplan Plug-in