Fabrikanten

Nigella IT werkt samen met alle fabrikanten die in Nederland producten op de markt brengen en passen binnen de productgroepen die Nigella IT onderhoudt.

Lees meer
Medische speciaalzaken

Medische speciaalzaken

Medische speciaalzaken zijn een belangrijke schakel in de zorg. Zij adviseren, ondersteunen en leveren de medische hulpmiddelen aan de cliënt, maar veelal ook aan zorginstellingen en professionals.

Lees meer
Zorgprofessional

Professional

De zorgprofessional is een brede groep. We kunnen hierbij denken aan artsen, verpleegkundigen, gespecialiseerde verpleegkundigen of thuiszorgmedewerkers. Iedere groep heeft een andere (informatie-) behoefte.

Lees meer
Zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars

De samenwerking met zorgverzekeraars is hoofdzakelijk gericht op informatievoorziening. Informatie over classificaties, vertaaltabellen en productinformatie wordt door deze klantengroep gevraagd.

Lees meer
Apotheken

Apotheken

Een aantal medische hulpmiddelen worden geadviseerd en geleverd door de apotheek. Voor deze producten is informatie gewenst om een goed advies af te kunnen geven aan de patiënt en de producten te leveren.

Lees meer
Groothandels

Groothandels

Medische groothandels hebben een groot volume aan verschillende producten. Medische hulpmiddelen is vaak één tak van de producten die zij in hun assortiment hebben.

Lees meer