Nigella IT

Nigella IT is actief in de medische hulpmiddelenmarkt. Het bedrijf ontwikkelt oplossingen voor spelers in de hulpmiddelenmarkt, waarbij het gaat om procesoptimalisatie en ondersteuning. De onafhankelijke, niet-commerciële, objectieve, gestandaardiseerde en unieke medische hulpmiddelendatabank ‘BeverOnline’, wordt door Nigella IT ontwikkeld en beheerd. Het bedrijf bezit de content, kennis en expertise in- en over de zorgmarkt met als specialisatie kunst- en hulpmiddelen in de gezondheidszorg. De database bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar, waarin het bewezen heeft over ruime kennis en ervaring te beschikken.

Naast de medische hulpmiddelendatabank heeft Nigella IT zijn sporen verdiend op het gebied van dienstverlening in de medische hulpmiddelenmarkt. De laatste jaren is het bedrijf zich steeds meer gaan richten op procesondersteuning en het invullen van specifieke toepassingen die van waarde zijn voor de markt.

Nigella IT streeft ernaar toonaangevend en innovatief te zijn in de oplossingen voor de hulpmiddelenmarkt en zich als kennispartner te profileren in de markt. Klantgerichtheid en kwaliteit staan voorop.