Over Nigella ITOver Nigella IT

Nigella IT faciliteert processen in de hulpmiddelenmarkt. Wij verzamelen informatie over medische hulpmiddelen, verwerken deze en geven deze data terug aan de markt. Daarnaast zorgen we ervoor dat de adequate medische hulpmiddelen voorgeschreven worden. Dit doen we door samen met de markt oplossingen te ontwikkelen en deze in te zetten bij de markt.

Lees meer

Medische HulpmiddelendatabankMedische hulpmiddelendatabank

Nigella IT onderhoudt de medische hulpmiddelendatabank, ook wel bekend als ‘BeverOnline’. Deze database is uitgegroeid tot een uitgebreid informatiesysteem voor verschillende productgroepen en wordt in de markt als toonaangevend gezien.

Lees meer

ServiceService

Naast de werkzaamheden met betrekking tot de medische hulpmiddelendatabank, heeft Nigella IT de kennis en expertise in huis om klanten te ondersteunen met verschillende oplossingen rondom processen op het gebied van medische hulpmiddelen.

Lees meer

KlantenKlanten

Door samenwerking aan te gaan met andere bedrijven of organisaties, kan dit voor de klant meer mogelijkheden bieden en de kwaliteit van de uiteindelijke oplossing verbeteren. Nigella IT kijkt hier dan ook graag naar, om zo een goed passende oplossing te kunnen leveren voor de klant.

Lees meer