De herindeling van de kenmerken binnen de productgroep Diabetes is afgerond. De kenmerken binnen deze productgroep zijn ingedeeld in 4 nieuwe kenmerkgroepen, te weten:

  • Diabetes – Toediening
  • Diabetes – Meting
  • Diabetes – Voeding en supplement
  • Diabetes – Relaties

De afgelopen maand was een overgangsperiode, waarbij zowel de oude kenmerken als de nieuwe kenmerken werden uitgeleverd. Vanaf vandaag vindt u in de verschillende producten van Nigella IT enkel de nieuwe kenmerken terug; de oude kenmerken zijn vervallen.

Aanleiding voor deze herindeling zijn de snelle ontwikkelingen op dit gebied; diabetesproducten krijgen steeds meer en specifiekere kenmerken. Om de overzichtelijkheid in kenmerken te blijven garanderen en in de pas te lopen met de huidige praktijk, is deze herindeling uitgevoerd.

Maakt u gebruik van een of meerdere producten van Nigella IT en wenst u op de hoogte gehouden te worden van soortgelijke ontwikkelingen, dan kunt u zich aanmelden voor een aparte mailing. U kunt dit doen door een mailtje te sturen naar Nigella IT met uw naam, emailadres en functie o.v.v. ‘Inschrijven update kenmerken’.